Hela vägen in i kaklet!

Jag är helt slut i huvudet men det förvånar väl egentligen knappast någon som känner mig.  Valrörelsen går som på räls och det känns som om vi trots de senaste dagarnas ihållande regn jobbar i solsken med en lätt vind i ryggen. Personligen har jag ägnat mig åt telemarketing, föreläsningar, valplakatsuppsättning, flygbladsutdelning, dörrknackning och skolinformation i samband med skolval för att nämna vissa aktiviteter. Men snart är det över och jag kan kollapsa i hängmatta.

"7 av 10 vill ha svenska regler och avtal på svensk arbetsmarknad. En tydlig majoritet bland allmänheten tror också att kollektivavtalen har en viktig roll att spela på svensk arbetsmarknad i framtiden."  Stod det i ett mail jag fick igår och det är precis den känsla jag själv har när jag möter väljare. Jobbfrågan kommer avgöra det här valet till socialistisk fördel, att svenska kollektivavtal ska gälla på svensk arbetsmarknad är självklart för de människor jag möter. Vår ambition att investera i nya "gröna jobb" upplevs trovärdigt och många nickar instämmande när vi driver frågan om ett omfattande europeiskt kunskapslyft för att möta den ekonomiska kris vi befinner oss i. Tillsammans kan vi göra Europa rött!

Sprid vår valfilm till alla som ni känner, det gör skillnad om det sitter konservativa moderater eller progressiva socialdemokrater på stolarna i Europaparlamentet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0