Rapport från Hovsjö

Snart drar Valrörelsen inför europaparlamentsvalet igång ordentligt men redan igår tjuvstartade vi lite i Södertälje med dörrknackning i Hovsjö. Det var skönt att känna hur vi hade vinden i ryggen samt hur vi blev väl mottagna av alla som öppnade sina dörrar för oss och våra idéer om ett rött Europa. Alla utom två aktiva anarkister tänkte rösta rött 7 juni, de i sin tur lyckoönskade oss däremot i vår kamp.

En klar majoritet förklarade att de alltid röstar på Socialdemokraterna och att de flesta i området gör detsamma. När vi förklarade att procenttalet av de som röstar i europaparlamentsvalet är lågt i områden där socialdemokraterna har sitt största stöd, medan valdeltagandet är högre bland invånarna i moderatdominerade kommuner, då fick vi många nya ambassadörer som lovade att påminna sina vänner och släktingar om att rösta. För oavsett vad man röstar på är det viktigt att vi får iväg alla vi känner till vallokalerna 7 juni, det kommer socialdemokratin tjäna på!

Imorgon återfinns jag vid pendeltågen i Södertälje centrum mellan 07:00 och 08:30 för att guida alla som vill till just sin socialdemokratiska kandidat i europaparlamentsvalet och för att disslutera utstationeringsdirektiven och den oerhörda vikten av att svenska fackförbund har rätt att kräva sina kollektivavtal på den svenska arbetsmarknaden. Kom gärna förbi och hälsa.P.S. Glöm inte att rösta 7 juni!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0