Välkommen till en ny blogg!

Jag heter Alexander Lindholm och jobbar i en Teliabutik, jag är fackligt kontaktombud och skyddsombud på min arbetsplats. Jag är även aktiv medlem i Socialdemokraterna i Södertälje och arbetsmarknadspolitik är mitt största intresseområde inom politiken.

När jag var tretton år började jag lyssna på svensk punk och det födde ett politiskt engagemang i mig. I samma veva började en del av mina vänner ta till sig nationalistiska och rasistiska åsikter som jag inte kunde stå för och jag arbetade aktivt som anti-rasist i skolan och i min idrottsförening. På den vägen har det fortsatt och jag hoppas att den här bloggen kommer att fungera som ett verktyg i min fortsatta strävan efter ett demokratiskt och socialistiskt samhälle.

Då jag även är en flitig läsare av både facklitteratur och romaner så kan jag utlova en sund dos kultur med ojämna mellanrum. Till alla läsare av mina förra blogg vill jag tacka för alla kommentarer under de senaste två åren och hoppas att ni finner nytta eller nöje även i denna blogg, fortsätt gärna med att kommentera!

Upp till kamp!

// Alexander


Kommentarer
Postat av: Anonym

Har du skaffat en ny blogg Acke?! Skall bli spännande att följa den:-)kram

2009-01-30 @ 16:45:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0